Rapçi Snoop Dogg Olimpiyat meşalesini taşıyacak

Rapçi Snoop Dogg Olimpiyat meşalesini taşıyacak

Rapçi Snoop Dogg, 26 Temmuz Cuma günü Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninden önce Olimpiyat meşalesini, Fransa Ulusal Stadyumu'nun bulunduğu Paris'in kuzeyindeki Saint-Denis'te taşıyacak.

Efsanevi rapçi Snoop Dogg, 26 Temmuz Cuma günü Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninden önce Olimpiyat meşalesini taşıyacak.

52 yaşındaki ikonik rapçi, meşaleyi Fransa Ulusal Stadyumu'nun bulunduğu Paris'in kuzeyindeki Saint-Denis'te taşıyacak. Bu, meşalenin Eyfel Kulesi'nde sona erecek olan turunun sondan bir önceki ayağı olacak.

Olimpiyat meşalesi, Mayıs ayında Fransa'nın çeşitli şehirlerini kapsayan bir yolculuğa başladı. Bugüne kadar meşaleyi eski Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Formula 1 pilotu Charles Leclerc ve oyuncu Halle Berry gibi isimler de taşıdı.

Gerçek adı Calvin Cordozar Broadus Jr. olan ve 2028 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapacak olan Los Angeles'ta doğan Snoop Dogg, Paris 2024 boyunca ABD kanalı NBC için "özel muhabirlik" de yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN