Putin'den nükleer silah tehdidi! Finlandiya sınırına asker yığacağız

Putin'den nükleer silah tehdidi! Finlandiya sınırına asker yığacağız

Rusya Devlet Başkanı Putin, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğinin anlamsız olduğu belirterek Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıkladı. Nükleer silah konusuna da değinen Putin, "Rus devletinin varoluşunu tehdit eden olursa nükleer silah kullanmaya hazırız" dedi

Rusya Devlet Başkanı Putin, devlet medyasına konuştu. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliklerini "anlamsız bir adım" olarak nitelendiren Putin, Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıkladı.

Reuters'ın haberine göre, Rusya'nın nükleer savaşa hazır olduğunu ancak bunun için şimdilik gerekli bir durum oluşmadığını söyleyen Putin, "Amerika Birleşik Devletleri nükleer test yaparsa Rusya da aynısını yapar" dedi.

Putin, Rusya'ya yönelik bir saldırı durumunda nükleer silah kullanma tehdidinde bulundu.

Amerikan seçimlerine ilişkin de konuşan Rus lider, "Hiçbir ülkenin seçimine müdahale etmedik. Seçilen Amerikan lideriyle çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Putin, Trump'ın başkanlığı döneminde kendisini Biden'a karşı sempati beslemekle suçladığını da aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN