Pakistan'da askeri üsse patlayıcı yüklü araçla saldırı: 8 kişi hayatını kaybetti

Pakistan'da askeri üsse patlayıcı yüklü araçla saldırı: 8 kişi hayatını kaybetti

Pakistan'daki bir askeri üsse yapılan patlayıcı yüklü araç saldırısında sekiz güvenlik personeli hayatını kaybetti.

Pakistan ordusu, ülkenin kuzeybatısındaki bir askeri üsse intihar saldırısı düzenlendiğini ve saldırıda sekiz güvenlik personelinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırıda, bir intihar bombacısının patlayıcı yüklü aracı üsse sürdüğü belirtildi. Olayın ardından gerçekleştirilen operasyonda, Bannu'daki üsse saldıran 10 saldırganın tamamının öldürüldüğü bildirildi.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, saldırıya uğrayan askeri üs, Afganistan ile sınırı olan Kuzey Veziristan bölgesine yakın bir konumda bulunuyor. Ordu yetkilileri, hızlı ve etkili müdahalenin büyük bir felaketi önlediğini ve değerli masum hayatların korunduğunu belirtti. 15 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen saldırıda hayatını kaybedenlerin yedisi ordu mensubu, biri ise paramiliter askerdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN