Libya Başbakanı Dibeybe'nin oğlu Türkiye'de vefat etti

Libya Başbakanı Dibeybe'nin oğlu Türkiye'de vefat etti

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'nin büyük oğlu Abdurrahman Dibeybe, Türkiye'de tedavi gördüğü hastanede 38 yaşında hayatını kaybetti.

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe’nin büyük oğlu Abdurrahman Dibeybe, tedavi gördüğü Türkiye’de yaşamını yitirdi. Başbakan Dibeybe, kaybını sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla duyurdu.

Başbakan Dibeybe, oğlunun vefatı üzerine yaptığı açıklamada, "Ciğerparem beni aniden ve hiçbir uyarı olmaksızın terk etti. O, anne ve babasına saygılı, görevini yerine getiren, yumuşak huylu ve hoşgörülü biriydi. Allah sana rahmet etsin Abdurrahman" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DAKİ HASTANEYE NAKLEDİLMİŞTİ

Libya medyasında yer alan haberlerde, 38 yaşındaki Abdurrahman Dibeybe’nin uzun süredir ciddi bir hastalıkla mücadele ettiği ve hastalığın ilerlemesi üzerine kısa bir süre önce İstanbul’daki bir hastaneye nakledildiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN