Jimi Hendrix'in duyulmamış şarkıları açık artırmada

Jimi Hendrix'in duyulmamış şarkıları açık artırmada

Rock efsanesi Jimi Hendrix'in daha önce hiç duyulmamış kayıtları, müzisyenin ölümünün 54. yılında hayranlarıyla buluşacak. 1968'de kaydedilen demo kayıtlar, Hendrix'e ait kişisel eşyaların da yer alacağı kapsamlı bir müzayedeyle satışa sunulacak.

Rock efsanesi Jimi Hendrix'in daha önce hiç duyulmamış kayıtları, müzisyenin ölümünün 54. yılında müzikseverlerle buluşuyor. 1968'de kaydedilen demo kayıtlar, Hendrix'e ait kişisel eşyaların da yer alacağı kapsamlı bir müzayedeyle satışa sunulacak.

The Guardian'ın aktardığı habere göre, satışa sunulan asıl kayıtlar arasında "Up From the Skies", "Little Miss Lover" ve "Ain't No Telling"in farklı versiyonları bulunuyor. İlk olarak 1966'da Hendrix'in Birleşik Krallık'taki ilk single'ı "Hey Joe"nun B yüzü olarak yayımlanan "Stone Free"nin bir versiyonunun 200 bin sterline kadar alıcı bulması bekleniyor.

MÜZAYEDE 15 KASIM'DA

Demo kasetlerinin yanı sıra, Jimi Hendrix Experience'ın ilk sözleşmesi, maaş bordroları ve sahne kostümleri için kuru temizleme faturaları gibi materyallerin de mevcut olduğu müzayede, 15 Kasım'da Londra'da yapılacak ve canlı yayımlanacak.

Müzayedeyi kazanan kişinin Hendrix'in mal varlığının temsilcileriyle görüşmeden kayıtları kamuya açık bir forumda yayımlamasına izin verilmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN