İsrail saldırısında 2 İran askeri öldü

İsrail saldırısında 2 İran askeri öldü

İran Silahlı Kuvvetleri, İsrail'in gece düzenlediği saldırıda 2 askerinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

İsrail, gece saatlerinde İran'ın başkenti Tahran'da belirli askeri hedeflere 3 dalga halinde hava saldırısı düzenledi. İran, saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

2 İRAN ASKERİ ÖLDÜ

İran Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, "İran Silahlı Kuvvetleri, Siyonist İsrail rejiminin saldırısı karşısında ülkenin hava sahasını korumaya çalışırken 2 askerini şehit verdi" ifadeleri kullanıldı.

Olayla ilgili daha detaylı açıklamanın ilerleyen saatlerde yapılacağı aktarıldı.

'KATİL İSRAİL REJİMİ UYARILARA RAĞMEN GERİLİMİ ARTIRACAK ADIM ATTI'

Saldırının ardından İran Hava Savunma Karargahından yapılan açıklamada, “Katil İsrail rejimi, İran’ın tüm uyarılarına rağmen gerilimi artıracak bir adım atarak Tahran, Huzistan ve İlam eyaletlerindeki bazı askeri üsleri hedef aldı. Hava savunma sistemi, bu saldırıya başarılı bir şekilde karşılık verdi ve bazı bölgelerde kısmi hasar meydana geldi. Olayın boyutları ise araştırılmaktadır” ifadeleri kullanılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN