İsrail: Kara saldırısı en kısa sürede gerçekleştirilecek

İsrail: Kara saldırısı en kısa sürede gerçekleştirilecek

İsrail, Lübnan'a karşı düzenleyeceği saldırılara ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Hizbullah'a karşı düzenlenecek herhangi bir kara saldırısının "sınırlı ve en kısa sürede düzenleneceği” belirtildi.

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, 25 Eylül’de, Lübnan'a kara saldırısında bulunmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ise, 10 Eylül’de, ordunun Gazze'deki "hedeflerine ulaşmaya yakın olduğunu" belirterek, odağın Lübnan'a kaymaya başladığı yönündeki açıklamasını yinelemişti.

"EN KISA SÜREDE"

Times Of Israel’in haberine göre, İsrailli bir yetkili, “Kara harekâtı… Bunu en kısa sürede yapmaya çalışacağız. Buna her gün hazırlandığımızı düşünüyorum ve bu da kesinlikle planlarımız dahilinde.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN