İsrail Beyrut'u vurdu: Hedef Hizbullah komutanı Ali Karaki

İsrail Beyrut'u vurdu: Hedef Hizbullah komutanı Ali Karaki

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a hava saldırısı düzenledi. İsrail saldırıda, Hizbullah yöneticilerinden Ali Karaki'yi hedef aldı.

İsrail'in Beyrut'a yoğun hava saldırısı gerçekleştirdiği anlaşıldı. İsrail, geçtiğimiz saatlerde de Lübnan'ın güneyine yoğun hava saldırısı gerçekleştirmiş ve bu saldırılar sonucunda en az 274 kişi hayatını kaybetmişti.

BEYRUT'U DA VURDU

Cihaz patlamalarına yanıt olarak Hizbullah'ın İsrail'i roketlerle vurmasının ardından, ortalık iyice kızıştı. İsrail Lübnan'a yoğun hava saldırıları düzenlemeye başladı.

Reuters'ın haberine göre, şimdi de İsrail'in saldırılarının odağında Beyrut vardı. İsrail ordusu, yaptığı yazılı açıklamayla saldırıyı doğruladı. Saldırının hedefinde ise Hizbullah’ın silahlı kanadının komutanlarından Ali Karaki olduğu öne sürüldü.

AKIBETİ BİLİNMİYOR

Reuters'a konuşan güvenlik kaynağına göre, saldırının hedefindeki Hizbullah üst düzey yöneticilerinden Ali Karaki'nin akıbeti henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN