İran'da bir petrol rafinerisinde çıkan yangın paniğe neden oldu

İran'da bir petrol rafinerisinde çıkan yangın paniğe neden oldu

İran'ın güneybatısındaki Şuşter ilçesinde yer alan bir petrol rafinerisinde çıkan yangın, çevrede paniğe neden oldu.

İran'ın Huzistan eyaletine bağlı Şuşter ilçesinde, bir petrol rafinerisinde büyük çapta bir yangın meydana geldi. Yangının nedenine dair henüz bir açıklama yapılmazken, olay bölgesinde yangın söndürme ekipleri hızla müdahale etti. Yangının etkileri ve çevreye olası zararları hakkında detaylar bekleniyor.

İran devlet televizyonuna konuşan Huzistan eyaletine bağlı Şuşter ilçesinin Kaymakamı Muhsin Seyyidmusevi, petrol rafinerisindeki yangında 1 kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin de yaralandığını aktardı.

BENZİN DEPOLARINA ÇARPAN PETROL TANKERİ YANGINA NEDEN OLDU

Seyyidmusevi, olayın ilk belirlemelere göre petrol tankerlerinden birinin rafinerideki benzin depolarına çarpması sonucu çıktığını belirtti.

Öte yandan yangının boyutu nedeniyle ilçedeki itfaiye ekiplerinin müdahalede yetersiz kalması üzerine Ahvaz kentinden takviye ekiplerin yangına müdahale için bölgeye gönderildiği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN