İkinci yıl dönümünde şoke eden gelişme: Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanıyor!

İkinci yıl dönümünde şoke eden gelişme: Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanıyor!

Hollywood’un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, iki yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Lopez, boşanma başvurusunu, Georgia'daki resmi düğünlerinin ikinci yıl dönümünde yaptı. Çiftin yeniden bir araya gelmesinin ardından yaşanan bu ayrılık, hayranlarını şok etti.

Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, iki yıllık evliliklerinin ardından boşanma kararı aldı. Lopez, evliliklerinin ikinci yıl dönümünde, Los Angeles County Yüksek Mahkemesi’ne boşanma başvurusunda bulundu. Çiftin ayrılık haberi, mahkeme belgeleriyle de doğrulandı.

NİŞAN ATMIŞLARDI

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in ilişkisi, 2000'li yılların başında başlamış ve kısa süre sonra nişanlanmışlardı. Ancak düğünlerine az bir süre kala ayrılan çift, yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Lopez, bu süreçte şarkıcı Marc Anthony ile evlenmiş ve kısa bir süreliğine eski beyzbol yıldızı Alex Rodriguez ile nişanlanmıştı. Affleck ise aktris Jennifer Garner ile evlenmiş ve bu evlilikten üç çocuğu olmuştu.

AŞKLARI 2021'DE YENİDEN ALEVLENDİ

Lopez ve Affleck'in aşkları 2021 yılında yeniden alevlendi ve çift, 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta evlendi. Daha sonra 20 Ağustos 2022'de Georgia'da resmi bir düğün töreni düzenleyen çift, tam iki yıl sonra, Lopez’in boşanma başvurusu ile yollarını ayırdı. Mahkeme belgelerinde, çift arasında bir evlilik sözleşmesinin bulunmadığı belirtiliyor.

AYRILIĞI SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Lopez, geçtiğimiz Mayıs ayında yaz konser turunu iptal ettiğini duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, bu kararının gerekçesi olarak çocukları ve ailesiyle daha fazla vakit geçirme isteğini göstermişti. O dönemde sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda Lopez, "Sizi hayal kırıklığına uğratmaktan dolayı kalbim kırık ve yıkılmış durumdayım. Ancak bu kararı almak zorunda olduğumu hissetmeseydim böyle bir adım atmazdım." ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN