Hong Kong'ta kan donduran olay: Cam şişe içinde 2 ölü bebek bulundu

Hong Kong'ta kan donduran olay: Cam şişe içinde 2 ölü bebek bulundu

Hong Kong'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir temizlikçi boş bir dairede cam şişelerde iki ölü erkek bebek bulduğunu söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis anne baba oldukları tahmin dilen bi çifti gözaltına aldı.

Hong Kong Polisi bugün yaptığı açıklamada, bir temizlikçinin Hong Kong'daki boş bir dairenin oturma odasında cam şişelerde iki ölü erkek bebek bulduğunu söyledi . Anne-baba oldukları düşünülen bir erkek ve bir kadın gözaltına alındı.

Başmüfettiş Au Yeung Tak gazetecilere verdiği demeçte, şişelerin 30 santimetre uzunluğunda olduğunu ve cesetlerde belirgin bir yaralanma belirtisi bulunmadığını söyledi. Bebeklerin yaşlarının ve ne zaman hayatını kaybettiklerinin belirlenmesi için otopsi yapılacağını söyledi.

AP'de yer alan habere göre 24 yaşında bir erkek ve 22 yaşında bir kadın, cesetlerin yasa dışı olarak imha edildiği şüphesiyle gözaltına alındı. Au Yeung, çiftin dairede yaşadığını belirtti.

Dün kiracıların taşınmasının ardından ev sahibinin temizlikçiyi daireye gönderdiği belirtili. Hong Kong yayıncısı RTHK, cesetlerin 'sıvıya batırılıp şişelerde saklandığını' bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN