Hizbullah’tan İsrailli sivillere uyarı: Can güvenliğiniz için uzak durun

Hizbullah’tan İsrailli sivillere uyarı: Can güvenliğiniz için uzak durun

İsrail ordusunun yerleşimcilerin evlerini üs olarak kullandığını açıklayan Hizbullah, sivillere "hayatlarınızı korumak için askeri birliklerin yakınında bulunmayın" uyarısı yaptı.

İsrail, Lübnan’a yönelik saldırılarında 2 bini aşkın sivili katletti. Öte yandan Lübnan'daki Hizbullah da İsrail'e karşı misillemelerine devam ediyor.

İsrail ordusuna karşı saldırılarına devam eden Hizbullah’tan İsrailli sivillere uyarı geldi. Hizbullah, açıklamasında İsrail ordusunun ülkenin kuzeyindeki yerleşimcilerin evlerini askeri amaçlarla kullandığını belirtilerek Hayfa, Tiberya, Akka gibi işgal altındaki büyük şehirlerdeki mahallelerde askeri üslerin bulunduğunu kaydetti.

Hizbullah, askeri birliklerin yakınında bulunmanın siviller için risk oluşturduğunu ifade ettiği açıklamasında “İsraillileri hayatlarını korumak için bu askeri birliklerin yakınında bulunmamaları konusunda uyarıyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN