Hizbullah İHA ile saldırmıştı: Netanyahu'nun evindeki hasar görüntülendi

Hizbullah’ın düzenlediği İHA saldırısının ardından İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Caesarea’daki evinde ciddi hasar meydana geldi. 19 Ekim tarihinde gerçekleştirilen saldırıda, İHA’nın evin yatak odası camına isabet ettiği ve camın parçalandığı bildirildi. Güçlendirilmiş cam sayesinde evin içine giremeyen İHA, etrafa cam parçaları saçtı.

Hizbullah, 19 Ekim tarihinde İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Caesarea'daki evine İHA ile bir saldırı düzenledi. Saldırı sonucunda evin yatak odası camına isabet eden insansız hava aracının, güçlendirilmiş cam sayesinde içeri giremeyerek etrafa cam parçaları saçtığı bildirildi. Olay, Netanyahu’nun evinde ciddi hasara yol açarken, güvenlik güçleri saldırının detaylarını araştırmaya başladı.

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun evine Hizbullah tarafından düzenlenen İHA saldırısının ardından evde meydana gelen hasar görüntülendi.

skast.png

İHA YATAK ODASI CAMINA İSABET ETMİŞ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun İsrail’in Caesarea kentindeki evine 19 Ekim’de Hizbullah tarafından düzenlenen İHA saldırısının ardından meydana gelen hasar görüntülendi. İsrail basını, İHA’nın evin yatak odasına ait olan cama isabet ettiğini ifade ederek, evin camlarının güçlendirilmiş olduğunu bu nedenle İHA’nın camı geçemediğini belirtti. Görüntülerde, saldırı sonucu cam parçalanın etrafa saçıldığını görüldü.

NETANYAHU SALDIRISI SIRASINDA EVDE DEĞİLDİ

İsrail Başbakanlık Ofisi, Netanyahu ve eşinin saldırı sırasında evde olmadığı açıklamıştı. Netanyahu ise saldırıdan saatler sonra yaptığı paylaşımda, "Bugün beni ve eşimi öldürmeye çalışan İran ajanları acı bir hata yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN