Hizbullah, Güney Cephesi komutanı Ali Karaki'nin öldürüldüğünü yalanladı

Hizbullah, Güney Cephesi komutanı Ali Karaki'nin öldürüldüğünü yalanladı

Hizbullah, Güney Cephesi komutanı Ali Karaki'nin İsrail saldırısında öldüğünü yalanladı. Açıklamada, Karaki'nin “iyi” olduğu ve güvenli bir yerde bulunduğu belirtildi.

İsrail Lübnan'a saldırılarına devam ederken Hizbullah, güney cephesi komutanı Ali Karaki'nin Beyrut'un güney banliyölerinden Dahieh'e düzenlenen hava saldırılarının hedefi olmasına rağmen güvende olduğunu açıkladı.

Hizbullah'ın askeri operasyonlarının 3 numaralı lideri olan Karaki'nin “iyi” olduğu ve güvenli bir yerde bulunduğu belirtildi.

İSRAİL KARAKİ'Yİ HEDEF ALDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

İsrail daha önce yaptığı açıklamada Beyrut'un güneyindeki Dahieh mahallesine düzenlediği saldırıda Karaki'yi hedef aldığını söylemişti.

Lübnan'ın resmi haber ajansı Ulusal Haber Ajansı, Karaki'nin de bulunduğu bölgede gerçekleşen saldırıda çok sayıda kişinin yaralandığını bildirmiş ancak kesin bir sayı verilmemişti.

İsrail'in bugün Lübnan'ın doğu ve güneyinde gerçekleştirdiği saldırılarda kesin olmayan rakamlara göre 356 kişi hayatını kaybetti, bin 246 kişiyse yaralandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN