Hindistan'da şiddetli yağış havalimanının çatısını çökertti: 1 ölü

Hindistan'da şiddetli yağış havalimanının çatısını çökertti: 1 ölü

Son günlerde şiddetli yağışların etkisi altında olan Hindistan başkenti Yeni Delhi'deki bir havalimanının çatısının bir bölümünün çökmesiyle bir kişinin yaşamını yitirdiği, altı kişinin ise yaralandığı kaydedildi.

Hindistan'da etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle Yeni Delhi'deki Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'ndaki Terminal 1'in çatısının bir bölümü çöktü. Havalimanı yetkilileri, üzerine demir kirişlerin düşmesi sonucu bir kişinin yaşamını yitirdiğini, altı kişinin ise yaralandığını duyurdu.

UÇUŞLAR ASKIYA ALINDI

Yetkililer, enkazın kaldırılması ve mahsur kalanların kurtarılması için 1 numaralı terminaldeki uçuşların geçici süreliğine askıya alındığını açıkladı. Press Trust of India (PTI) haber ajansına göre, çatı dışında bazı destek kirişlerinin de çökmesiyle terminaldeki yolcu alma ve bırakma alanındaki bazı araçlar da zarar gördü.

Hindistan'ın Haryana eyaletine bağlı Gurugram şehrinde de etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle yolları sel aldı. Aşırı yağışların neden olduğu su baskınları, bölgede trafiğin aksamasına yol açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN