Hayvanat bahçesinde kurt saldırısı: Koşu yapan kadının durumu ağır

Hayvanat bahçesinde kurt saldırısı: Koşu yapan kadının durumu ağır

Paris yakınlarındaki bir hayvanat bahçesinde koşu yaparken üç kurdun saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan kadının yoğun bakımda tedavi gördüğü bildirildi.

Paris'in yakınlarında bulunan bir hayvanat bahçesinde koşu yaparken üç kurdun saldırısına uğrayan bir kadın, ağır yaralanarak yoğun bakıma alındı.

Olay, Pazar günü öğlen saatlerinde Thoiry Hayvanat Bahçesi'nde meydana geldi. 36 yaşındaki kadın, Mackenzie gri kurtlarının bulunduğu bölüme girmiş ve burada kurtların saldırısına maruz kalmıştı.

euronews'te yer alan habere göre, Versailles Başsavcısı Maryvonne Caillibotte, kadının boynundan, baldırından ve sırtından ısırıldığını açıkladı. Kadının hayati tehlikesi olmadığı bildirilse de yoğun bakımda tedavi görmeye devam ediyor.

Saldırının ardından hayvan bakıcıları tarafından kurtarılan kadının nasıl bahçeye girdiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Parktaki kurt ve ayı barınaklarının yakınında konaklama imkanı sunulduğu ve bu alanların elektrikli çitlerle korunduğu belirtildi.

Kadının geceyi ailesiyle birlikte safari tarzı kulübelerden birinde geçirdiği düşünülüyor.

Christelle Bercheny, Wow Safary Thoiry'nin başkanı olarak, olayla ilgili medyaya açıklamalarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN