Hamas İsrail'e seslendi: Silahlarını bırakıp kaçan orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz?

Hamas İsrail'e seslendi: Silahlarını bırakıp kaçan orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz?

Dünyanın gözü Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonundayken, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Netanyahu'nun tehditleri için "Önümüze çekirge gibi düşen, yüzlercesinin silahlarını ve tanklarını direnişçilerimizin önünde bırakıp kaçtığı orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz?" dedi.

Yıllardır süregelen İsrail-Filistin gerginliği bölgede tansiyonu yükseltirken, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, devamlı sistematik saldırılarına uğradığı İsrail'e yönelik "Aksa Tufanı" operasyonunu başlattı.

İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, El-Aksa Televizyonu'na yaptığı açıklamada "Mescid-i Aksa'yı ve Filistinli esirleri savunmak amacıyla başlatılan "Aksa Tufanı" saldırısının devam ettiğini söyledi.

'BİZE YAPTIKLARINIZI ESİRLERE YAPACAĞIZ'

Saldırı sebebiyle İsrail'in derin bir krizle karşı karşıya kaldığını vurgulayan Ebu Ubeyde, onlarca İsraillinin esir alındığını ve "İsrailli esirlerin sayısının Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla olduğunu" öne sürdü.

Ebu Ubeyde, İsrailli esirlerin Gazze Şeridi'nin her yerinde mevcut olduğunu ve İsrail, Gazze halkına ne yapıyorsa aynısının İsrailli esirlere de uygulanacağını ifade etti.

Netanyahu'nun tehditlerine işaret eden Ebu Ubeyde, "Önümüze çekirge gibi düşen, yüzlercesinin silahlarını ve tanklarını direnişçilerimizin önünde bırakıp kaçtığı orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz?" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN