Hizbullah, Fuad Şükür'ün öldüğünü doğruladı

Hizbullah, Fuad Şükür'ün öldüğünü doğruladı

İsrail'in Beyrut'ta bir binaya düzenlediği hava saldırısında hedef aldığı Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür'ün hayatını kaybettiği doğrulandı.

Hizbullah, İsrail'in başkent Beyrut’a düzenlediği hava saldırısında üst düzey komutanlarından Fuad Şükür'ün öldürüldüğünü doğruladı.

Hizbullah daha önce yaptığı açıklamada, birisi kadın ikisi çocuk üç kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı saldırıda hedef alınan Fuad Şükür'ün yıkılan binanın enkazı altında olduğunu, arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiğini açıklamıştı.

ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İsrail’in, dün Lübnan’ın başkenti Beyrut’a bir binaya düzenlediği saldırının ardından enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Lübnanlı güvenlik kaynaklarına dayandırılan haberlerde, çalışmalar sırasında Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın üst düzey danışmanlarından Fuad Shukr’un cansız bedenine ulaşıldığı iddia edilmişti. Yapılan son açıklama ile birlikte öldüğü doğrulandı.

FUAD SHUKR HEDEF ALINMIŞTI

İsrail, dün düzenlediği saldırıda Fuad Shukr’u hedef aldığını aktarmış, Hizbullah kaynaklarından yapılan açıklamada ise Fuad Shukr’un enkaz altında olduğu iddia edilmişti. Shukr’un hayatını kaybedip kaybetmediği ise netlik kazanmamıştı. Saldırıda, 4 kişi hayatını kaybetmiş, 83 kişi de yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN