Elon Musk 12'nci kez baba oldu

Elon Musk 12'nci kez baba oldu

Tesla, SpaceX ve yeni adı X olan Twitter'ın sahibi, milyarder girişimci Elon Musk, 2024'ün başlarında Neuralink'te üst düzey yönetici olan Shivon Zilis ile üçüncü çocuğunun doğumuyla 12. kez baba oldu.

Tesla, SpaceX ve yeni adı X olan Twitter'ın sahibi, ABD'li milyarder girişimci Elon Musk, 12. kez baba oldu.

Çocuğun annesi, Musk'ın Neuralink şirketinde üst düzey yöneticilik yapan Shivon Zilis. İkilinin, bu yılın başlarında üçüncü çocuklarını kucaklarına aldığı öğrenildi.

Zilis ve Musk'ın daha önce de tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen ikiz çocukları vardı. Bu sayede Musk'ın toplam çocuk sayısı 12 oldu.

Musk'ın 9 çocuğu da önceki eşlerinden. İlk eşi Justine Wilson'dan 5, ikinci eşi Talulah Riley'den 2 ve şarkıcı Grimes'dan da 2 çocuğu var.

Büyük bir aileye olan tutumuyla bilinen Musk, azalan nüfusu "medeniyetin karşı karşıya olduğu en büyük tehlike" olarak nitelendirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN