Elektronik sigara içerken akciğeri delindi! Evde bayıldı, yüzü mosmor oldu

Elektronik sigara içerken akciğeri delindi! Evde bayıldı, yüzü mosmor oldu

Haftada 400 sigaradan alınacak nikotine eş değer elektronik sigara tüketen genç kızın akciğeri delindi. İşte detaylar...

İngiltere'de 17 yaşındaki Kyla Blight haftada 400 sigaradan alınacak nikotine eş değer elektronik sigara tüketiyordu. 2 yıldır süren bu alışkanlığı sonucunda akciğerinde delik açıldı. 5.5 saatlik operasyonla akciğerinin bir bölümü alınan Kyla Blight, ölümden döndü.

BAYILIP MORARMAYA BAŞLADI

Gazeteduvar'da yer alan habere göre, 2023 Kasım ayında kalp krizi geçirdiği halde elektronik sigara kullanmaya devam eden Kyla Blight, mayıs ayında bir arkadaşının evinde kalırken aniden yere yığıldı ve morarmaya başladı. Arkadaşı, Kyla Blight'ın babası Mark Blight'a haber verdi.

elektronik-sigara-akcigere-zarar-verir-mi.jpg

AKCİĞERİ DELİNDİ

Mark Blight, kızını hastaneye yetiştirdiğinde kalbi durmak üzereydi. Akciğerinde hava kabarcığı oluşmuş, sonra da patlayarak delik haline gelmişti. Bu nedenle akciğeri sönmüştü. 5.5 saatlik operasyonla akciğerinin bir bölümü alındı.

Ölümden dönen Kyla Blight, 2 haftalık tedavinin ardından taburcu edildi. Mark Blight, "Son birkaç haftadır Kyla ile cehenneme gidip geldim. Bunu sadece elektronik sigaraya bağlıyorum. Buna neden olan şey elektronik sigaradan başkası olamaz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN