Çok fazla horluyorsun diyerek komşusunu öldürdü

Çok fazla horluyorsun diyerek komşusunu öldürdü

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde, yüksek sesle horlaması nedeniyle komşusunu bıçaklayarak öldüren bir adam, yaklaşık bir yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Philadelphia'da yaşanan trajik bir olayda, bir komşunun yüksek sesle horlaması nedeniyle çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

Upper Moreland'da yaşayan 56 yaşındaki Christopher Casey, komşusu 62 yaşındaki Robert Wallace'ı horlaması nedeniyle bıçaklayarak öldürdü. Geçen hafta Montgomery İlçe Mahkemesi'nde suçunu kabul eden Casey, 11,5 ila 23 ay arasında hapis cezasına çarptırıldı ve ardından üç yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı.

Olay, 14 Ocak'ta meydana geldi. Komşular, ortak bir duvarı paylaştıkları dubleks evlerde yaşıyordu. Savcılığın açıklamasına göre, Casey, Wallace'ın horlaması nedeniyle uyuyamıyor ve sürekli rahatsız oluyordu. Bu durum, aralarında büyük bir gerginliğe neden oldu.

WALLACE, AĞIR YARALI HALDE BULUNDU

Olay gecesi, Casey, Wallace'ın birinci kat penceresinden içeri girerek onu uyandırdı ve horlaması nedeniyle tehdit etti. Çıkan tartışma kısa sürede şiddete dönüştü ve Casey, Wallace'ı bıçakladı. Polis olay yerine geldiğinde Wallace, evinin 15 metre uzağında ağır yaralı halde bulundu.

Polis, olay yerinde büyük bir askeri bıçak ve bir cep telefonu buldu. Pencereden çıkarılmış bir sineklik de olay yerindeki kanıtlar arasındaydı. Savcılık, Casey'in bu bıçakla Wallace'ı birkaç kez bıçakladığını ve evin içinde ve dışında kan izlerine rastlandığını belirtti.

Mağdurun yakınları, Wallace'ın gürültü nedeniyle uyku sorunları yaşadığını ve bunun hayatını olumsuz etkilediğini ifade etti. Casey ise mahkemede pişmanlık duyarak, yaşananları "talihsiz" olarak nitelendirdi.

Savunma avukatı ise müvekkilinin daha önce de tehdit edildiğini ve bu durumun onu çileden çıkardığını savundu. Ancak mahkeme, Casey'i adam öldürme suçundan cezalandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN