China Southern Havayolları'nın Urumçi-İstanbul seferleri başladı

China Southern Havayolları'nın Urumçi-İstanbul seferleri başladı

Çin Güney Havayolları (China Southern Airlines), Türkiye ile Uzak Doğu arasında yeni bir köprü kurdu! Havayolu şirketi, Urumçi-İstanbul hattında Boeing 787 tipi uçaklarla direkt seferlere başladığını duyurdu.

China Southern Airlines, Türkiye ile Uzak Doğu arasında yeni bir köprü kurdu. Havayolu şirketi, 17 Ağustos'ta CZ6035 sefer sayılı uçağıyla Urumçi-İstanbul hattında ilk seferini gerçekleştirerek, Çin'den Türkiye'ye üçüncü doğrudan uçuş rotasını açtı. Bu yeni rota, Pekin Daxing ve Guangzhou-İstanbul hatlarının ardından China Southern Airlines'ın Türkiye'deki üçüncü direkt uçuş noktası oldu.

China Southern Airlines, Urumçi-İstanbul hattının Boeing 787 uçak tipi ile işletildiği, Pekin seferinin her Cumartesi 21:50'de Urumçi Diwopu Uluslararası Havalimanı'ndan, İstanbul seferinin ise her Pazar 00:20'de İstanbul Uluslararası Havalimanı'ndan gerçekleştirildiği, seferin ise yaklaşık 7 saat olduğu belirtildi. Urumçi-İstanbul uluslararası güzergâhındaki uçuşların yeniden başlamasıyla birlikte China Southern Airlines, Çinli ve Türk yolcular için daha fazla güzergâh ve uçuş tarifesi sağlayarak Çin ve Türkiye'den insanlar arasındaki alışverişi teşvik etmeye yardımcı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN