Biden'ın Trump karşısındaki performansı Time'ın kapağında: Demokratlarda büyük panik

Biden'ın Trump karşısındaki performansı Time'ın kapağında: Demokratlarda büyük panik

TIME dergisinin son sayısında, ABD Başkanı Joe Biden'ın eleştirilere neden olan münazara performansı kapağa taşındı; özellikle tartışmanın başında yaşadığı duraksamalar ve bocalamalar Demokrat Parti içinde de tartışmaya neden oldu.

ABD'nin haber ve politika dergisi TIME, Perşembe akşamı (28 Haziran) ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhuriyetçilerin adayı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın ilk münazara performansını kapağına taşıdı. Biden'ın eleştirilere neden olan performansı, haftalık derginin kapağında "Panik" başlığı ile yer aldı.

90 dakika süren CNN yayınında, Biden'ın özellikle münazaranın başındaki duraksayan ve bocalayan ifadeleri, Demokrat Parti içinden de eleştirilere yol açtı. Obama'nın basın danışmanlığını yapmış Van Jones, "Biden'ı seviyorum ama bu akşamki tartışma canımı acıttı" diyerek performansı yetersiz bulduğunu belirtti. Demokrat Rosemarie DeAngelis de "Bu gece ihtiyacımız olan kıvılcıma sahip değildi" yorumunu yaptı ve Biden'ın adaylığının parti içinde tartışmalara neden olabileceğini öngördü.

'ESKİSİ KADAR İYİ TARTIŞAMIYOR'

Başkan Yardımcısı Kamala Harris ise eleştirileri kabul ederek, Biden'ın tartışmanın başlangıcında yavaş kaldığını, ancak güçlü bir şekilde bitirdiğini söyledi. Biden, ertesi gün Kuzey Carolina'daki mitingde eleştirilere yanıt vererek, "Eskisi kadar iyi tartışamıyorum. Ama gerçekleri nasıl söyleyeceğimi hala biliyorum" dedi. Bu sözler, münazara performansına yönelik eleştirilerin kabulü olarak görüldü. Raleigh kentindeki mitingde daha canlı bir görüntü sergileyen Biden, sosyal medyada olumlu yorumlar aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN