Biden'ın Kovid-19 testi pozitif çıktı

Biden'ın Kovid-19 testi pozitif çıktı

ABD Başkanı Biden’ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Beyaz Saray, 81 yaşındaki Biden'ın hafif semptomlar yaşadığını ifade ederek ilk Paxlovid dozunu aldığını ve evinde kendi kendini izole edeceğini söyledi.

Beyaz Saray, ABD Başkanı Biden’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve hafif semptomlar taşıdığını açıkladı. 81 yaşındaki Biden'ın doktorları, Biden'ın ilk Paxlovid dozunu aldığını ve evinde kendi kendini izole edeceğini aktardı.

Beyaz Saray basın sekreteri Karine Jean-Pierre tarafından Biden'ın doktorundan alınan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

“Başkan bu öğleden sonra burun akıntısı ve öksürük dahil olmak üzere üst solunum semptomları ve genel halsizlik ile başvurdu. Günün ilk etkinliği için kendini iyi hissetti ancak daha iyi hissetmediği için COVID-19 testi yapıldı ve sonuç pozitif çıktı."

ABD Başkanı’nın COVID-19 testinin pozitif çıktığı haberi, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump ile haziran ayı sonunda girdiği münazarada kendisinin de kabul ettiği kötü performansının ardından adaylıktan çekilmesi çağrılarının yoğunlaştığı bir dönemde geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN