Biden, çekilme kararının ardından ilk defa kamera karşısına geçti: Ulusumuzu birleştirmenin en iyi yolu bu

Biden, çekilme kararının ardından ilk defa kamera karşısına geçti: Ulusumuzu birleştirmenin en iyi yolu bu

ABD Başkanı Biden, Kasım 2024'te yapılacak seçimlerdeki adaylığını geri çekme kararından sonra ilk defa kameralar karşısına geçti. Biden, açıklamasında "İlerlemek için en iyi yolun, bayrağı yeni bir jenerasyona iletmek olduğuna karar verdim. Ulusumuzu birleştirmenin en iyi yolu bu" dedi.

Başkanlık yarışından çekilen ABD Başkanı Joe Biden, kameralar karşısına geçerek ulusa seslendi.

'BİRLEŞTİRMEMİZİN EN İYİ YOLU BU'

Biden, "İlerlemek için en iyi yolun, bayrağı yeni bir jenerasyona iletmek olduğuna karar verdim. Ulusumuzu birleştirmenin en iyi yolu bu" dedi.

'GAZZE'DEKİ SAVAŞI SONA ERDİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM'

İsrail'in saldırıları sonucunda yıkıma uğrayan Gazze Şeridi'ndeki ve ateşkes konusundaki gelişmelere değinen Biden, "Gazze'deki savaşı sona erdirmek, tüm esirlerin evlerine dönmesini sağlamak ve Orta Doğu'ya barış ve güvenliği temin etmek için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN