Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşı Türkiye'de

Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşı Türkiye'de

İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail güçleri tarafından hayatını kaybeden Türk asıllı ABD vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin naaşı, Türkiye'ye getirildi. Daha sonra Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla İstanbul'a gönderilen ve Türk bayrağına sarılan naaş, toprağa verilmek üzere memleketine götürülecek.

Batı Şeria'da İsrail askerlerinin açtığı ateşle hayatını kaybeden Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin naaşı Türkiye'ye getirildi.

Havalimanında düzenlenecek törenin ardından Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesi uçakla İzmir’e oradan da toprağa verilmek üzere memleketi Aydın’ın Didim ilçesine gönderilecek.

dsfds.jpg

Türk asıllı ABD vatandaşı, 26 yaşındaki Ayşenur Ezgi Ezgi Batı Şeria'da İsrail güçleri tarafından gerçek mermiyle başından yaralanarak hayatını kaybetmişti. Nablus kentindeki ön otopsi raporuna göre Eygi'nin İsrailli bir keskin nişancı tarafından başından hedef alınarak vurulmuştu.

10023294.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN