Avustralya’nın eski lideri Morrison’dan ‘kaygı bozukluğu’ itirafı

Avustralya’nın eski lideri Morrison’dan ‘kaygı bozukluğu’ itirafı

Avustralya’nın eski başbakanlarından Scott Morrison, görevi sırasında kaygı bozukluğuyla mücadele ettiğini ve bu sebeple ilaç kullanmak zorunda kaldığını ifade etti.

Eski Avustralya Başbakanı Scott Morrison, başbakanlığı döneminde anksiyete ilacı kullanmak zorunda kaldığını itiraf etti.

The Australian gazetesinde, başbakanlık görevi boyunca yaşadığı anksiyeteye ilişkin yakında çıkacak kitabından alıntı paylaşan Morrison, başbakanlık yaptığı sürede yaşadığı fiziksel yorgunluk ile siyaset ve medyanın saldırılarının anksiyete ilacı kullanmasına neden olduğunu belirtti.

‘AĞIR DEPRESYONA GİREBİLİRDİM’

Psikolojik yardım almasa ağır bir depresyona girebileceğini aktaran Morrison, ailesinin desteği, dini inancına olan güveni ve ilaç tedavisi sayesinde depresyona girmekten kurtulduğunu anlattı.

Morrison, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, anksiyetenin birçok kişi için normal ve sıradan bir durum olduğunu vurgulayarak, bu rahatsızlıktan ötürü yaşadıklarını kitabında detaylandırdığını belirtti.

Yaşadıklarını aktararak başkalarını cesaretlendirmeyi amaçladığını vurgulayan Morrison, "Bir siyasetçi olarak, bu tür şeylerin olağan olduğunu biliyorum. Bu şikayet ya da suçlama değil sadece bir gerçek. Siyasetçiler taştan yapılmamıştır ancak çoğu zaman kendi aralarında da olmak üzere öyleymiş gibi davranılıyor" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN