Arama çalışmaları sürüyor: Güney Kore’de tekne alabora oldu

Arama çalışmaları sürüyor: Güney Kore’de tekne alabora oldu

Güney Kore’nin Tongyeong kenti açıklarında balık tutmak için açılan bir teknenin alabora olduğu belirtildi. Gemideki dört mürettebatın yaşamını yitirdiği kaydedilirken, diğer beş kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Güney Kore’nin sahil kenti Tongyeong açıklarında seyreden bir balıkçı teknesi henüz bilinmeyen bir nedenle alabora oldu. Güney Kore Sahil Güvenlik Kuvvetleri’nden yapılan açıklamada, dün sabah meydana gelen kazanın ardından ikisi Güney Koreli, yedisi Endonezyalı olmak üzere toplam 9 mürettebat için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

20 TONLUK TEKNE ÇIKARTILACAK

20 kurtarma botu ve 4 uçak desteğiyle yürütülen çalışmalarda Güney Koreli kaptan ve 3 Endonezyalı mürettebatın cansız bedenlerine ulaşıldı. Kayıp 5 kişiyi arama çalışmalarına bugün de devam edilirken, alabora olan 20 tonluk teknenin ise denizden çıkarılacağı öğrenildi.

Kazanın nedenini belirlemek için ise detaylı soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN