Annesinin boğazına kazık sapladı: Savunması kan dondurdu! Meğer daha önce de hüküm giymiş

Annesinin boğazına kazık sapladı: Savunması kan dondurdu! Meğer daha önce de hüküm giymiş

79 yaşındaki annesini korkunç şekilde öldüren 56 yaşındaki adamın öldürme gerekçesi büyük şaşkınlık uyandırdı. İşte detaylar...

ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan Robert Bruce Poe, vampir olduğunu savunduğu annesini boğazına kazık saplayarak öldürdü.

ANNESİNİN VAMPİR OLDUĞUNA İNANIYORDU

Sözcü'de yer alan habere göre, 56 yaşındaki adam, polise verdiği ifadede öldürdüğü annesinin vampir olduğunu ve geceleri kendisini ısırdığını söyledi.

Polis tarafından yol kenarında elleri ve kıyafetleri kan içinde bulunan adam, sabahları yatağında kan izleri gördüğünü ve annesinden şüphelendiğini anlattı. Robert Bruce Poe, kendisini savunmak için annesini öldürdüğünü iddia etti.

UYUŞTURUCU VE HIRSIZLIKTAN HÜKÜM GİYMİŞ

Eve giden polis, 79 yaşındaki Judy Poe'nin cansız bedenini buldu. Kadının bahçe malzemesiyle yapılan kazığın boğazına saplanması sonucu öldüğü tespit edildi.

Kefaletsiz olarak ikinci derece cinayetten yargılanan Robert Bruce Poe'nun daha önce de uyuşturucu madde kullanımı ve hırsızlıktan hüküm giydiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN