Biden'dan anma töreninde yeni bir gaf: Olmayan bir sandalyeye oturmaya çalıştı

ABD Başkanı Joe Biden, Normandiya Çıkarması'nın 80. yıl dönümü dolayısıyla Fransa'da düzenlenen anma töreninde sürpriz bir gelişme yaşadı. Dünya izlerken, Biden'ın aslında var olmayan bir sandalyeye oturmaya çalışması, izleyenleri hayrete düşürdü.

ABD Başkanı Joe Biden'ın Normandiya anma töreninde var olmayan bir sandalyeye oturma girişimi şüphesiz kendisi ve ekibi için utanç verici bir an oldu.

Biden, Normandiya Çıkarması'nın 80. yıl dönümü kapsamında Fransa’da düzenlenen anma töreninde, olmayan sandalyeye oturmaya çalıştı.

Fransa’nın Colleville-sur-Mer kentindeki ABD mezarlığında, 2. Dünya Savaşı'nın seyrini değiştiren Normandiya Çıkarması'nın 80. yıl dönümü nedeniyle anma töreni yapıldı.

Törenden paylaşılan görüntülere göre, Biden, var olmayan bir sandalyenin önünde durduğunu zannederek oturmaya çalıştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada da yayılan görüntülere dair bazı kullanıcılar Biden’ın yaşı ve sağlık durumuna yönelik eleştirel yorumlarda bulundu.

81 yaşındaki ABD Başkanı, daha önce NATO üyelerinden bahsederken, iki İskandinav ülkesi olan Finlandiya ve Norveç'i karıştırmış, "İsveç ve Norveç'i dahil ederek NATO'yu ve NATO'nun sınırlarını genişlettiniz" demişti.

Bir keresinde de Güney Kore ile Kuzey Kore'yi karıştıran Biden, rakibi Donald Trump’tan bahsederken “Güney Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un’a ve yazdığı aşk mektuplarını ve Putin’e olan hayranlığını hiç unutmayacağız” ifadesinde bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN