ABD başkan adayı Trump hamburgercide çalıştı!

ABD'nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump hamburgercide çalıştı

ABD’de 5 Kasım’da gerçekleşecek başkanlık seçimleri için geri sayım devam ederken, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Philadelphia’da ilginç bir kampanya etkinliği düzenledi. Seçim sürecinin bir parçası olarak bir hamburgerciye giden Trump, burada fritözün başına geçerek patates kızarttı.

Müşterilere pencereden servis yapan Trump, yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Özellikle Demokrat Parti başkan adayı Kamala Harris’i hedef alan Trump, Harris’in öğrencilik yıllarında bir restoranda çalıştığına dair iddialara atıfta bulundu. “McDonald's'ta çalışmış olması özgeçmişinin önemli bir parçasıydı. Ne kadar zor bir işti!” dedi.

Donald Trump works the McDonald's drive-thru before election | US | News | Express.co.uk

Trump, Harris ile dalga geçerek, “O patates kızartması yapıyordu ve sıcaktan bahsediyordu: Çok zordu!” şeklinde esprili bir dille konuştu. Ayrıca, Harris’in McDonald's'ta aslında hiç çalışmadığını iddia ederek, “Şu anda burada Kamala'dan 15 dakika daha fazla çalıştım. O burada hiç çalışmadı” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN