16. kattan düşen oğlunun yanına gidince şaşkına döndü! Babanın ömründen ömür gitti

16. kattan düşen oğlunun yanına gidince şaşkına döndü! Babanın ömründen ömür gitti

Otizmli çocuğunun 43 metre yükseklikten düştüğünü gören baba, aşağı indiğinde büyük bir mucizeye tanık oldu. İşte detaylar...

Fransa'nın Aubervilliers kentinde bulunan bir apartmanda yaşayan Ji, otizmli oğlu Enzo'nun ağladığını duydu. Oğluna bakmak ve onu sakinleştirmek için odaya yönelen baba, kapının kilitli olduğunu gördü.

Kapıyı kırarak içeri giren baba Ji, oğlunun camdan düştüğünü fark etti. Enzo'nun giriş katta bulunan eczanenin toprak kaplı çatısında hareketsiz yattığını gören Ji, koşarak apartmandan çıktı.

16. KATTAN DÜŞTÜ, YARA BİLE ALMADI

OdaTV'de yer alan habere göre, baba, oğlunu kurtarmak için çatıya çıkığında oğlu Enzo'nun bacağında sadece küçük bir çizik olduğunu fark etti. Hastaneye kaldırılan çocuğa bir dizi testler yapıldı. Yapılan testlerde ise hiçbir şey çıkmadı.

Enzo'nun ailesi, çocuklarının 16. kattan düşmesine rağmen nasıl yara almadan kurtulduğunu ise hala bilmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN