Claudio Ranieri: Daha fazlasını istiyorum

Claudio Ranieri: Daha fazlasını istiyorum

Leicester City Teknik Direktörü Claudio Ranieri, geçen sezon yakaladıklarını başarının devamını istediğini belirtti.

İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City'nin teknik direktörü Claudio Ranieri, Chelsea'nin düştüğü hataya düşmek istemediklerini dile getirdi.

Geçen sezon tarihindeki ilk Premier Lig şampiyonluğunu yaşayan Leicester'ın hocası, oyuncularından daha fazlasını istediğini ifade etti.

İtalyan teknik adam, "Benim felsefem herkesin kendi evine bakması, başkasının evine değil. Önemli olan burada ne olduğu. Evimiz temiz ve yavaş yavaş birinci ve ikinci katı inşa etmeye başlayacağız" dedi.

'NE BAŞARDIĞIMIZI UNUTUN, FAZLASINI İSTİYORUM'

Bu sezon oyuncularından beklentilerinin fazla olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Oyuncularıma 'şimdi sizi daha iyi tanıyorum ve daha fazlasını istiyorum. Ne başardığımızı unutun, fazlasını istiyorum. Bunun maksimumunuz olduğunu söylemeyin. Geçen sezondan daha fazla bir performans bekliyorum' dedim" şeklinde konuştu.

İki sezon önce Jose Mourinho ile şampiyonluk yaşayan Chelsea, sezon ortasında Portekizli teknik adamla yollarını ayırmış ve ligi 10. sırada tamamlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN