Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye de kayyum atandı

Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye de kayyum atandı

Paralel Yapı'nın medyadaki seslerinden Zaman Gazetesi'nin bünyesinde bulunduğu Feza gazetecilik A.Ş.'nin ardından Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye kayyum atandı.

17-25 Aralık darbe girişimi başarısız olan Fethullah Gülen’in yönetimindeki Cihan Haber Ajansı'na kayyum atandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş'ye de kayyum atanması talep edildi. Talebi değerlendiren İstanbul 1. Sulh Ceza Hâkimliği, Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş'ye 3 kayyumun atanmasına karar verdi.

FEZA AŞ İLE KAYYUMLAR AYNI

Hâkimlik, atanan kayyumların, Feza Gazetecilik A.Ş'ye atanan kayyumlarla aynı olduğuna, bu nedenle yeni bir ücret takdirine yer olmadığına da hükmetti. 

İstanbul 6. Sulh Ceza Hâkimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Gülen Cemaati'nin en önemli yayın organı Zaman gazetesinin bağlı olduğu Feza Gazetecilik şirketine 4 Mart'ta kayyum atanmasına karar vermişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN