Chelsea taraftarı PSG'nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in burnu ile dalga geçti

Chelsea taraftarı PSG'nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in burnu ile dalga geçti

Şampiyonlar Ligi'nde Paris-Saint Germain ile Chelsea arasında oynanan maçta İngiliz taraftarlar, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'in burnu ile dalga geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde Paris Saint-German, deplasmanda Chelsea'yi iki maçta da 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. İngiliz ekibinin taraftarı, rakip golcü Zlatan Ibrahimovic'i hedef alan çirkin bir tezahüratta bulundu.

Stamford Bridge 'de oynanan maçta Chelsea taraftarları, PSG'nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic 'in burnuyla dalga geçerek, "Zlatan, burnun ofsayta takıldı" şeklinde slogan attılar.

16-03/10/resimid_2378101.jpg

Bu tezahürat, İsveçli oyuncuyu adeta ateşledi. Zlatan, PSG'nin 2-1 kazandığı maçta bir gol atarken, Adrien Rabiot'nun kaydettiği diğer golün de asistini yaptı.

Karşılaşmanın 67. dakikasında ağları sarsan Ibrahimovic, Avrupa kupalarında 50. golünü attı.

Devler Ligi'nde çeyrek final kura çekimi 18 Mart'ta gerçekleştirilecek.

16-03/10/resimid_2378076.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN