34 yaşındaki golcü yıldız Zlatan İbrahimovic futbolu bırakmayı düşünmüyor

34 yaşındaki golcü yıldız Zlatan İbrahimovic futbolu bırakmayı düşünmüyor

Bu gece Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynanacak Chelsea-PSG maçı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan Zlatan, geleceği hakkında konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Chelsea ile karşılaşacak Paris-Saint Germain'in 34 yaşındaki yıldız golcüsü Zlatan İbrahimovic, hâlâ kendisini sıcak hissettiğini ve kariyerinin sonunda olduğunu düşünmediğini söyledi.

Kariyeri boyunca büyük kulüplerde fantastik oyuncularla şampiyopnluk yaşadığını belirten İbrahimovic, "Kariyerimin sonunda olduğumu düşünmüyorum, kendimi hâlâ sıcak hissediyorum. İstatistiklere göre kariyerimin en iyi sezonunu geçiriyorum. Gençken, Şampiyonlar Ligi benim için bir takıntıydı, bu doğru. Ancak bu kupayı kazanmak ya da kazanamamak benim nasıl bir oyuncu olduğumu değiştirmeyecek" diye konuştu.

İNGİLİZLER'E 4 GOL ATINCA KUSURSUZ BİR İLİŞKİMİZ OLDU

İsveçli yıldız gelecek sezon İngiltere'de olup olmayacağı hakkında gelen soruya, "Önceden bir ilişkimiz yoktu ama 2012'de Wembley'de onların milli takımına 4 gol atınca ilişkimiz kusursuz oldu. PSG'de iki ay daha geleceğim bulunuyor, sonrasında EURO 2016 var. Şu ana kadar kimseyle görüşmedim. Ancak bununla ilgili endişelenmiyorum. Sezon bittikten sonra durumu netleştireceğim. Birkaç aday olacak ve yazdan sonrası güzel görünüyor" yanıtını veren Zlatan, geleceği hakkında fazla ipucu vermedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN