CAS Diarra'ya 10 milyon euro ceza kesti

CAS Diarra'ya 10 milyon euro ceza kesti

Lokomotiv Moskova kulübüyle yaşadığı sıkıntıların ardından 'usulsüz' şekilde Olimpik Marsilya'ya transfer olan Fransız futbolcu Lassana Diarra'ya 10 milyon euro ceza kesildi.

Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Bir dönem Chelsea, Arsenal ve Real Madrid gibi kulüplerin formasını giyen, şimdilerde ise adı PSG ile anılan Fransız orta saha Lassana Diarra'ya tarihi bir ceza verdi.

YILDIZ İSME TARİHİ CEZA

2014 yılında transfer olduğu Rus kulübü Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Leonid Kuchuk ile anlaşmazlık yaşayan Diarra burada antrenmanlara çıkmamaya başlamıştı.

Uzun süre futboldan uzak kalan 31 yaşındaki futbolcu daha sonra bu kulüpten ayrılarak Marsilya'ya imza atmış, transferin şeklini kabul etmeyen Lokomotiv Moskova da konuyu CAS'a taşımıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN