Caner Erkin Milli Takım yolunda - Spor haberleri

Caner Erkin Milli Takım yolunda - Spor haberleri

Beşiktaş'ın Inter'den kiraladığı Caner Erkin, siyah beyazlılarla son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.

Euro 2016'da A Milli Takım'da ve turnuva sonunda Inter'de kendisinden beklenen oyunu sergileyemeyen Caner Erkin, Beşiktaş'ta sergilediği performansla Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çekti.

Yenişafak'ta yer alan habere göre, Şenol Güneş'in kadro tercihlerinde tahtaya ilk yazılan isimlerden olan Caner Erkin, Beşiktaşlı taraftarların da beğenisini kazanırken 2 Süper Lig maçında 1 asist yapma başarısı gösterdi. Yıldız futbolcu ayrıca Akhisar Belediyespor'a karşı atılan ikinci golde de büyük pay sahibi oldu.

16-09/19/screenshot_1-1474287713.jpg

UKRAYNA MAÇINA ÇIKABİLİR

Performansıyla Fatih Terim'in dikkatini çeken milli futbolcu son açıklanan kadroda yer alamamıştı. Terim'in 27 yaşındaki futbolcunun performansını takip ettiği ve yıldız ismi Ukrayna ile oynanacak Dünya Kupası Elemeleri maçından önce kadroya tekrar çağıracağı belirtildi.

TERİM TARAFINDAN KADRODAN ÇIKARILDI

Hatırlanacağı üzere Caner Erkin 2015-2016 sezonu sonunda Fenerbahçe'den Inter'e transfer olmuştu. İtalyan ekibinde yaşanan teknik direktör değişikliği sonrasında Milano ekibinden ayrılan 27 yaşındaki sol bek Beşiktaş'a kiralanmıştı. 

16-09/19/screenshot_2-1474287720.jpg

Başarılı futbolcu, milli takımın Rusya ve Hırvatistan ile oynadığı maçlar öncesinde Fatih Terim tarafından kadroya dahil edilmemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN