Besnik Hasi: Galatasaray iddiaları saçmalık

Besnik Hasi: Galatasaray iddiaları saçmalık

Adı Galatasaray ile anılan teknik direktör Besnik Hasi, katıldığı televizyon programında bu iddiayı net bir şekilde yalanladı.

Mustafa Denizli'nin ardından göreve geçici olarak altyapı antrenörü Orhan Atik'i getiren Galatasaray 'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Adı sarı-kırmızılı takımın hocalığı için geçen isimlerden olan Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi , Belçika'da katıldığı teleziyon programında iddialara cevap verdi.

'Kesinlikle saçmalık'

Galatasaray iddialarının sorulması üzerine 44 yaşındaki çalıştırıcı, ''Galatasaray? Kesinlikle doğru değil. Diğer taraftan Türkçe bile konuşamıyorum. Kesinlikle saçmalık'' ifadelerini kullandı.

2008 yılında yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Besnik Hasi, 2014'ten bu yana da Anderlecht A Takımı'nı çalıştırıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN