Beşiktaşlı yönetici kongre esnasında hayatını kaybetti

Beşiktaşlı yönetici kongre esnasında hayatını kaybetti

Beşiktaş Kulübü'nün Mali Kongresi'nde tartışma ve olayların çıkması sonucu kalp krizi geçiren kulüp üyesi Erdal Coşkun Yağcı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Beşiktaş Mali ve Olağan Kongresi'nde Ahmet Gelberi, kongrede konuşmasını yaptığı sırada söylediği, "Beşiktaş puan kaybederken başkan Fikret Orman magazin basınında boy gösteriyor ve sadece Beşiktaşlıların ve taraftarın içi kan ağlıyor. Biz magazin basınına konu olmak istemiyoruz, şampiyonluk belgeselleri izlemek istiyoruz şeklindeki demeçleri kongre üyeleri tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

15-05/24/vcv.jpg
Beşiktaş Mali ve Olağan kongresinde bazı üyeler başkan Fikret Orman eleştiri oklarının hedefi oldu.

Mali Kongre gergin başladı

Uluç Gürkan'ın Divan Başkanı seçilmesinden sonra başlayan kongrede başkan Fikret Orman üyelere kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaptı. Daha sonra Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, kulübün idari faaliyetleri ile ilgili son bir yılını anlatan konuşma yaptı. Bu arada Ürkmezgil'in konuşması esnasında bayan voleybol takımının küme düşmesini söylemesi, üyelerin alkışlı protestosuna neden oldu.

 15-05/24/cc.jpg
Kongrede başlayan sözlü tartışmaların yatırştırılmasından bir süre sonra kürsü önünde tekrar gerginlik başladı./FOTOĞRAFLAR:AA

İlk müdahale salonda yapıldı

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya katılan Yağcı, kalp krizi geçirdi. Salonda ilk müdahalesi yapılan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Erdal Coşkun Yağcı'nın vefat ettiği açıklandı. Beşiktaş Kulübü de Yağcı'nın vefatı nedeniyle kulübün sitesinde başsağlığı mesajı yayımladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN