Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge: Pep Guardiola ayrılıyor, Carlo Ancelotti geliyor

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge: Pep Guardiola ayrılıyor, Carlo Ancelotti geliyor

Bayern Münih'in başkanı, beklenen açıklamayı yaptı ve gelecek sezondan itibaren takımı Carlo Ancelotti'nin çalıştıracağını duyurdu.

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Pep Guardiola'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Alman efsane, takımı gelecek sezondan itibaren Carlo Ancelotti'nin çalıştıracağını duyurdu.

Bild'e konuşan Rummenigge, son ayların en çok merak edilen hususunu açığa kavuşturdu ve Guardiola'nın kontratının bitimiyle birlikte Bayern'le yollarını ayıracağını vurguladı.

Katalan teknik adama teşekkür eden Bayern CEO'su, "Pep Guardiola'ya bu takıma kattığı her şey için teşekkür ederiz. Umuyorum ki bu sezonu da başarılarla tamamlayacağız. Carlo Ancelotti ile de yine çok başarılı bir antrenörle çalışmış olacağız." sözlerini kullandı.

Rummenigge, Ancelotti'nin sözleşmesinin üç yıllık olduğunu ifade etti.

15-12/20/ekran-resmi-2015-12-20-133224.pngCarlo Ancelotti de gelecek sezon Bayern Münih'te görev alacağını kişisel sosyal medya hesaplarından duyurdu. / FOTOĞRAF: TWITTER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN