Pep Guardiola, Bayern Münih'le sözleşme uzatmayacak

Pep Guardiola, Bayern Münih'le sözleşme uzatmayacak

Bayern Münih'in Katalan teknik direktörü Pep Guardiola kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini belirterek Alman ekibi ile anlaşma yenilemeyeceğini duyurdu.

Geldiği 2013 yılından beri takımıyla yaşadığı idari sorunların yanı sıra takım içi iletişiminde bozulduğunu açıklayan Pep Guardiola; kendi futbol felsefesinin, takımın kimliği ile örtüşmediğinin de altını çizdi.

Fanatik'in haberine göre Guardiola, sezon sonunda Münih'ten ayrılmakta kararlı ancak takımdan ayrılışının kırmızı-beyazlıları ve kendisini kötü etkilemesinden korkuyor. 

Katalan teknik adam, 2012'de Barcelona'dan ayrıldığında bu kadar gergin bir hava yoktu; Bayern'i yönetmek konusunda gayet kararlıydı. Şimdi ise Bavyera ekibinin başında kalmamak konusunda gayet kararlı.

20 milyon Euro'ya ret

Öte yandan, şampiyon ekip Guardiola'nın takımın başında kalması konusunda ısrarcı. Alman basınına göre, teknik adama sezonluk 20 milyon euro'luk teklifte bulunan Bayern Münih yöneticilerinin teklifleri Katalan hocayı ikna edemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN