Başbakanlık'tan Fransa'ya dayanışma mesajı

Başbakanlık'tan Fransa'ya dayanışma mesajı

Başbakanlık Paris'teki eş zamanlı terör saldırına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada alçak saldırının kınandığı ve Türkiye'nin Fransa'yla dayanışma içinde olacağı belirtildi.

Başbakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada "Terörün dini, milliyeti, temsil ettiği herhangi bir değer yoktur. Terörizm insanlığa karşı suçtur.‎ Türkiye, terörle mücadelede Fransa ve tüm dost ve müttefik ülkelerle tam bir dayanışma içindedir" denildi.

"Alçak saldırıyı kınıyoruz"

Paris'te bu gece gerçekleştirilen insanlıkdışı, alçakça terör saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Fransa halkının acısını  yürekten paylaşıyoruz. Bu saldırılar sadece Fransa halkına değil tüm insanlığa, demokrasiye, özgürlüklere ve evrensel değerlere yönelmiştir.

"Terörizm insanlığa karşı suçtur"

Terörün dini, milliyeti, temsil ettiği herhangi bir değer yoktur. Terörizm insanlığa karşı suçtur.‎

"Türkiye Fransa ile dayanıma içindedir"

Türkiye terörle mücadelede Fransa ve tüm  dost ve müttefik ülkelerle tam bir dayanışma içindedir. Hep birlikte bu alçaklara karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN