Ali Şen Alman teknik adamı Fenerbahçe'ye önerdi

Ali Şen Alman teknik adamı Fenerbahçe'ye önerdi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, kulübün gündemindeki konuları değerlendirdi. 77 yaşındaki Şen, yabancı teknik direktör düşünülüyorsa, Alman çalıştırıcı Thomas Schaaf'ı önerebileceğini söyledi.

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Sarı-Lacivertli futbol takımının başına yerli bir teknik direktör getirilmesinin en doğru karar olacağını söyledi. Şen, 'Takımı ayağa kaldıracak ille de bir yabancı antrenör istiyorsanız, Schaaf'ı tavsiye ederim' dedi.

Ali Şen, Sarı-Lacivertli kulübün gündemindeki konuları değerlendirdi. Pereira'yla yollarını ayırmak üzere olan Sarı-Lacivertlilerin yerli teknik direktöre yönelmesini tavsiye eden Şen, şunları kaydetti:

"Türkiye'deki antrenörlerin bugün bilmediği, yabancı antrenörlerin bildiği hiçbir şey kalmadı. İşini seven, kendini futbola veren Türk antrenörler bu işi rahatça yapabilir. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü bizim eski futbolculardan da olabilir. Mesela Yılmaz Vural. Yılmaz'ı Fenerbahçe denese ne kaybeder? Ya da Müjdat Yetkiner... Kendisi bugüne kadar rekor sayıda Fenerbahçe forması giydi. Deneyimli bir isim. Ümit Özat da yapabilir bu işi. Yabancı antrenöre gitmeye gerek yok."

16-08/14/hannover-thomas-schaafvresize1200675high29.jpg

Thomas Schaaf / FOTO: Sosyal Medya

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN