Adı Fenerbahçe ile anılan Ümit Özat'tan flaş açıklama: En büyük hayalim...

Adı Fenerbahçe ile anılan Ümit Özat'tan flaş açıklama: En büyük hayalim...

İsmi Fenerbahçe ile anılan Ümit Özat Radyospor'da katıldığı programda merak edilen soruları cevaplandırdı. Özat "En büyük hayalim Fenerbahçe'yi çalıştırmak ama bana gelen teklif yok. O görevi beklemek hakkımız" dedi.

Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat, Radyospor'da merak edilen soruları cevaplandırdı... 

Sarı-Lacivertli kulüpten teklif gelip gelmediği sorusuna 40 yaşındaki teknik adam, "En büyük hayalim Fenerbahçe'yi çalıştırmak ama bana gelen teklif yok. O görevi beklemek hakkımız" dedi.

'SORUN APTALLARIN İŞİDİR'

Sarı-Lacivertli takımın bulunduğu ortamdan da bahseden Özat, "Yıldız isimlerle çalışmak çok daha kolay. Görmüş geçirmiş diye bir laf var. Büyük teknik adamlar yıldız futbolcuyu idare etmesini bilecek. Sorun yaşamak nedir. Önemli olan kulübün kaos ortamına izin vermemesi. Van Persie ile niye sorun yaşarsın ki. Sorun aptal insanların işidir" şeklinde konuştu.

16-08/14/umit-ozat-tan-sasirtan-itiraf-6907507.Jpeg

'VAN PERSIE NEDEN GOL KRALI OLMASIN?'

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Robin van Persie'nin performansını da değerlendiren Özat "Van Persie Premier Lig'de gol kralı olmuş mu? Türkiye Ligi'nde neden olmasın. Türkiye Ligi Premier Lig'den daha mı iyi? Ben bugüne kadar çalıştırdığım hiçbir yerde Çanakkale geçilmez yapmadım. Geldiğim zaman herkes benim taktiğimi görür" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN