Panathinaikos'un şampiyonluk yolunda dev adım

Panathinaikos'un şampiyonluk yolunda dev adım

Yunanistan Süper Ligi'inde Şampiyonluk Turu'nda iddialı takımlar arasında olan ve Türk çalıştırıcı Fatih Terim'in başında bulunan Panathinaikos, liderlik yarışında nefes kesti. Ligin bitimine son haftalar kala Panathinaikos, peş peşe galibiyetlerle lider AEK'nin 1 puan gerisinde önemli bir avantaj elde etti.

Türk teknik direktör Fatih Terim'in komşu ülke Yunanistan'ın önemli takımlarından Panathinaikos'u yönetmesi, ligdeki gelişmeleri de merak konusu haline getirdi.

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda 6 hafta geride kalırken Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, Lamia karşısında elde ettiği 5-0'lık galibiyetle liderlik yarışında önemli bir adım attı.

PANATHİNAİKOS PUANINI 71'E ÇIKARDI

Panathinaikos'un galibiyet gollerini 23. dakikada Benjamin Verbic, 45 ve 57. dakikalarda Anastasios Bakasetas, 54 ve 61. dakikalarda Fotis Ioannidis kaydetti.

1kapak-004.jpg

Bu sonuçla Panathinaikos puanını 71'e çıkardı. Lamia ise 34 puanda kalarak altıncı sırada yer aldı.

AEK 72 PUANLA LİDER

Lider AEK ise Aris ile oynadığı mücadelede 1-2'lik galibiyet sonucu 3 puan kazandı. AEK, elde ettiği galibiyet ile puanını 72'ye yükseltti. AEK, Panathinaikos'un 1 puan önünde son haftalara lider olarak giriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN