Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk golcü! Kanarya'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk golcü! Kanarya'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı ve Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılma ihtimali doğrultusunda yeni sezonda gol yollarını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, gözünü 25 milyon euroluk golcüye dikti.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, 25 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile amansız bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte yeni sezonun planlamasına başladı. Yeni sezonda gol yollarındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 25 milyon euroluk golcüye kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı ve Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle gol yollarını güçlendirme kararı alan sarı-lacivertli ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Kanarya'nın Premier Lig ekibi Brentford'da forma giyen Kongolu golcü Yoane Wissa'ya talip olduğu öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan golcü oyuncunun birçok taliplisi olduğu öne sürüldü.

Yoane Wissa için Fenerbahçe'den servet istendi

Sarı-lacivertli ekibin 27 yaşındaki forveti transfer edebilmesi için 25 milyon euroyu gözden çıkartmasının gerektiği vurgulandı. Kanarya, golcü oyuncu için 25 milyon euro ödemesi halinde yıldız golcü, sarı-lacivertli ekibin tarihindeki en pahalı transfer olacak.

Bu sezon 27 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, takımına 7 gol 2 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN