Beşiktaş'a Kartal'a 42 milyon euroluk süper yıldız! Kartal bombayı patlatıyor: 78 gol 117 asist...

Beşiktaş'a Kartal'a 42 milyon euroluk süper yıldız! Kartal bombayı patlatıyor: 78 gol 117 asist...

Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeyi hedefleyen Beşiktaş, 42 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı. Kartal, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Geçen hafta iç sahada alınan Samsunspor beraberliği sonrasında Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, bir yandan teknik adam arayışlarını hızlandırırken bir yandan da sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı. Karta, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına başladı. Fernando Santos ile yaşanan ayrılığın ardından bir kez daha teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş, yeni sezonda defans hattını güçlendirmek için hareket geçti.

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan siyah-beyazlı ekip, yeni sezonda defans hattını güçlendirme kararı aldı.

Akşam'da yer alan habere göre; Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen siyah-beyazlı ekip, İtalyan devi Juventus formasını terleten Filip Kostic'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Siyah-beyazlı yönetimin, 31 yaşındaki Sırp savunma oyuncusunun menajeriyle yapılan görüşmelerde transfer şartlarını masaya yatırdığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan 31 yaşındaki tecrübeli yıldız, bu sezon Juventus forması altında 29 karşılaşmada görev alırken takımına 4 asistlik katkı sundu.

Beşiktaş'a Sırp yıldız! Listeye eklendi... - Duhuliye

Özellikle sol kanatta etkili olan tecrübeli futbolcu için bugüne dek 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız futbolcu, futbol kariyeri boyunca toplamda 514 karşılaşmada görev alırken 78 gol 117 asiste imza attı.

2026 yılına dek Juventus ile sözleşmesi bulunan Sırp futbolcunun Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN