Beşiktaş ilk transferini yeni hocasının takımından yaptı! A Milli Futbolu artık Kartal: Camiaya hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş ilk transferini yeni hocasının takımından yaptı! A Milli Futbolu artık Kartal: Camiaya hayırlı uğurlu olsun

Transfer sezonunun açılmasına haftalar kala Beşiktaş'tan hamle geldi. Yakın zamanda teknik direktör değişikliğine giden siyah beyazlı ekip, yeni hocasının takımından transferini yaptı. İşte tüm detaylar...

Yeni teknik direktörüyle transfer hazırlıklarını başlatan Beşiktaş, yıldız futbolcuyla temaslara başladı. Türk A Milli Takım oyuncusuyla ilgilenen Kartal, yeni hocasının eski takımından ilk transferini gerçekleştirmeyi hedefliyor...

İLK TRANSFER

Beşiktaş, Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan ile resmi temaslara başladı. Siyah-beyazlılar, yeni teknik direktörleri Nuri Şahin'in de eski takımından ilk transferlerini gerçekleştirmek üzere.

Beşiktaş, transferdeki ilk büyük hamlesini yapmak üzere. Borussia Dortmund'un başarılı ön liberosu ve Türk A Milli Takımı oyuncusu Salih Özcan için resmi temaslara başlayan siyah-beyazlı ekip, bu transferle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

342419.jpg

NURİ ŞAHİN İLE GÜÇLENEN BAĞLAR

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Nuri Şahin'in de eski takımı olan Borussia Dortmund'dan bu transfer, Şahin'in takım üzerindeki etkisini de gösteriyor. Şahin'in yardımcı teknik direktör olarak Dortmund'daki tecrübeleri, Beşiktaş'ın transfer politikasında da belirleyici bir rol oynamakta. Salih Özcan'ın, Beşiktaş'ın orta saha dinamiklerini güçlendirerek takıma hızlı bir şekilde adapte olması bekleniyor.

Bu stratejik hamle, Beşiktaş'ın hem yerel ligde hem de Avrupa sahnesindeki iddiasını pekiştirmeyi amaçlıyor. Siyah-beyazlı taraftarlar, yeni sezon öncesi takımlarının bu önemli transferi ile umutlanırken, Salih Özcan'ın performansı merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN