Bağcılar'da taksici meslektaşını katletti: Alacak verecek meselesi cinayete dönüştü

İstanbul Bağcılar'da taksi şoförlüğü yapan Gökhan Göktaş, 10 Mayıs 2024 Cuma günü akşam saatlerinde, alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet olduğu iddia edilen meslektaşı Furkan G. tarafından silahla vurularak öldürüldü. Göktaş olay yerinde hayatını kaybetti, Furkan G. ise sigara yakıp olay yerinden ayrıldı. Furkan G., bir süre sonra elinde silahıyla birlikte karakola giderek polise teslim olmasının ardından tutuklandı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde taksi şoförlüğü yapan Gökhan Göktaş ve Furkan G.'nin, aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz Cuma gecesi, telefonla yaşadıkları bir tartışma sonrasında Furkan G., alkollü bir halde Gökhan Göktaş'ın yanına gitti ve silahını çekerek Göktaş'a ateş etti. Göktaş olay yerinde hayatını kaybetti, Furkan G. ise sigara yakıp olay yerinden ayrıldı.

EkolTV'nin haberine göre, olayın ardından Furkan G., bir süre sonra elinde silahıyla birlikte karakola giderek polise teslim oldu. Polise verdiği ifadesinde, cinayeti 450 bin lira alacağı için işlediğini ve Gökhan Göktaş'ın kendisini dolandırdığını öne sürdü.

sfs.jpg

Furkan G., polisteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gökhan Göktaş'ın cenazesi ise 11 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN